Gå til sidens hovedinnhold

Terningkast 3LINDA KVAM: Anything For Love

Artikkelen er over 10 år gammel

L.K.M/BareBraMusikk

Det er unektelig søtt når plateselskapet markedsfører Linda Kvam som ei som har jobbet med «storheter som Jan Werner, Levi Henriksen og Tonereise (!) samt deltatt i Beat for beat tre(!!) ganger». Kanskje like greit å la musikken tale for seg selv?

For det låter småakustisk og rocka dette her, og Linda Kvam har kommet opp med noen ålreite rockebiter av noen låter. Spesielt åpningssporet Hard to handle trøkker det godt av, og selv om låten og plata for øvrig er som et blekt blåkopi av Melissa Etheridges samlede, fungerer det likevel godt, dette her.

Men, som alltid når inspirasjonskildene bevisst eller ubevisst sitter på skulderen til artisten, flater albumet ut etter hvert. Midtveis i albumet får man rett og slett nok av Linda Kvams smårufsete gitarrock og litt tilgjorte hese stemme. Låtene begynner også å likne litt for mye på hverandre, selv om låter som nevnte og balladen hun gjør med Tore Andersen låter godt i øret. Uansett, det er slettes ikke noe svakt album dette her fra Linda Kvam, som er ærlig så det holder fra start til mål på Anything for love.