Etter noen strømtunge utgivelser, kommer Karin Wright med et album det lukter skral moonshine og leirbål av.

You got the silver er et helakustisk album i klassisk roots/bluegrass-tradisjon spilt inn i Virginia med Don Wayne Reno og Dale Reno bak spakene.

Karin Wright har, skal det vise seg, en stemme som passer mer i en rocka countrysetting enn i dette nakne lydbildet. Hun har en gaulende, June Carter-måte å synge på, og det virker, spesielt på en fartsfylt tøffing som Love me darlin' just tonight, som hun stresser veldig med sangen. Når det er sagt er musikerne eminente og det swinger som tusan av bandet. Det blir likevel noe panisk over Karin Wright denne gangen. Greit at en låt som Jealous heart innbyr til Hank Williams-hulking, men her bikker det over til å nesten bli parodisk.

Men selv om hovedpersonen ikke helt treffer blink denne gangen, er det likevel ingenting å si på låtvalget til damen. Her går det (med noen unntak) kun i gamle slagere som tittelkuttet, som er en luring fra Let it bleed-albumet til Rolling Stones, den mye spilte countrylåta Blue eyed darling og Once is enough, som vel til og med Aerosmith har gjort i en duett med Willie Nelson.

Musikalsk et fint og gjennomført produkt på gamlemåten, men dessverre har hovedpersonen en heller skral dag på jobben. Karin Wright er ingen bluegrassvokalist – hun passer bedre når lyset er dunkelt og Telecasterne er plugget i.