Terningkast 5: HIL DE LOUISE ASBJØRNSEN: Sound Your Horn

Hilde louise

Hilde louise

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Sweet Morning Records/Musikkoperatørene

DEL

Allsidige Hilde Louise Asbjørnsen tar igjen for seg av det rause jazzbegrepet på sitt fjerde soloalbum, men denne gangen har hun latt elementer av frisk og freidig popmusikk få lov å leke litt også.

Sammen med produsent Anders Aarum har hun ved hjelp av et godt knippe jazzmusikere produsert et lekent, men ikke så rent lite frekt album heller.

Selv om vi uten betenkeligheter båssetter Hilde Louise Asbjørnsen som en jazzvokalist, viser hun også på denne utgivelsen at hjertet banker for andre typer uttrykksformer også.

Den frekke kabaretstilen, som hun har gjennomsyret sine tidligere utgivelser med, er også representert her, men denne gangen dominerer ikke det teatralske så mye.

Hun spiller på så mange strenger og sanser, denne dama, at man som lytter tidvis får problemer med å følge med i svingene. Tekstmessig både flørter og kjefter hun, men når man får samlet alt dette på et velspilt og ikke minst velprodusert album på 12 låter, da merker man for alvor at vi har med et meget spesielt album og en meget spesiell artist å gjøre med. De finnes fortsatt der ute, og denne gangen behøve vi ikke reise så veldig langt for å finne henne heller.

Artikkeltags