Ny episode av Backstage: Frida Sofie (24) er hekta på 50-tallet – «Jeg er 70 år gammel i hodet!»

STILIG: Frida Sofie Abelsnes, for anledningen i en mods-outfit med hint av tidlig 60-tall, snakker i denne utgaven av OA-podden Backstage varmt om 50-tallet.

STILIG: Frida Sofie Abelsnes, for anledningen i en mods-outfit med hint av tidlig 60-tall, snakker i denne utgaven av OA-podden Backstage varmt om 50-tallet. Foto:

Alt var bedre før, sier mange. Spør du Frida Sofie Abelsnes betyr det at alt var bedre på 50-tallet.

DEL

Mens resten av familien fokuserte bilinteressen mot muskelbiler fra 60- og 70-tallet, gikk Frida Sofie Abelsnes heller bakover i tid og la sin elsk på det glade 50-tallet. Så langt har interessen resultert i flere spennende bandprosjekter, ett par hus i retrostil og ikke minst selve juvelen i smykkeskrinet: Valborg, som er en Ford Custom fra 1950.

I denne utgaven av OA-podden Backstage får vi vite mer om den glødende interessen for 50-tallet. I tillegg byr hun på råd og vink for den ferske samler av retromøbler og ikke minst får vi innføring i hvordan man skal ta kontakt med folk fra Eidskog, som er hjemplassen hennes og som bare ligger noen rause godteposekast unna svenskegrensa.

Denne og flere spennende og morsomme OA-podkaster finner du ved å søke opp OA-podden på iTunes, Spotify eller der du vanligvis lytter på podkaster.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags