Gå til sidens hovedinnhold

Ingen avganger fra Oslo S hele neste uke

Artikkelen er over 5 år gammel

Den første uken i august stenger Jernbaneverket fire strekninger østover fra Oslo S på grunn av omfattende arbeider. Dette vil NSBs kunder vil merke godt. Det skriver NSB på sine hjemmesider.

Arbeidene i uke 31, som er første uken i august, medfører at alle avganger mellom Oslo S, Grefsen, Bryn, Lillestrøm og Ski blir innstilt.

For Gjøvikbanen innebærer dette at første og siste stoppested er Grefsen. Nærmeste T-banestasjoner er Storo og Sinsen.

– Vi er nødt til å fortelle kundene våre om dette nå, slik at de kan forberede og tilpasse seg til det som kommer, understreker kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz i NSB.

Det store antallet reisende som skal ut fra Oslo S i rushtiden den første uken i august gir ikke bare NSB, men også Vegvesenet og Ruter en utfordring. Derfor oppfordrer NSB faktisk kunder som har muligheten til det, til ikke å reise denne uken. Kunder som ikke har muligheten til å endre på reisetidene sine, må beregne ekstra reisetid.

– Selv om vi tilbyr både buss for tog, rutebuss og t-bane, bør kundene tenke på andre alternativer. Det kan være å ha hjemmekontor, reise på andre tider av døgnet eller rett og slett ta noen feriedager denne uken, sier Scholz.

Kommentarer til denne saken