TRYGGE: – Animalske, norske produkter, har verdens minste forbruk av antibiotika. Dette gir helsemessig trygg mat, skriver leder i Oppland bonde- og småbrukarlag. Foto: Illustrasjonsbilde: NTB/Scanpix Les også Bonden trenger forbrukeren – og motsatt
ENDRING: - Vil vi sikre oss sjøl mot framtidige kriser, så må flere førende målsettinger i dagens landbrukspolitikk endres. Mat må produsert i størst mulig grad på norske ressurser, skriver Astrid Olstad. Foto: Yngve Rekdal Les også Ingen vil over tid kunne produsere mat uten at det blir betalt
BEITE: – Bare i vår nevnte region høster vi som småfenæring nærmere 3.200.000 kilo fra de slippes på fjellbeite til de kommer trygt hjem. Og det er bare lammene, skriver Knut Evensen. Foto: Knut Evensen Les også Velbekomme til Fårikålens dag
EIERE: – Med Norturas klare melding om at de ser utfordringene med svak lønnsomhet i sauenæringa som underordnet arbeidsområde, må vi konstatere at Nortura er i utakt med en stor gruppe av sine medlemmer/leverandører/eiere, skriver artikkelforfatteren. Foto: Arkiv Les også Nortura i utakt med produsenter, leverandører og eiere
BLOODY HELL: Gordon Ramsays første møte med rakfisk. Foto: National Geographic Les også Ler av kjendiskokkens rakfisktest: – Det er ikke slik vi presenterer produktet vårt