Gå til sidens hovedinnhold

Nordre Land: Det er ikke for sent å snu

Artikkelen er over 2 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Fagforbundet er bekymret for alle kuttforslag som er foreslått i neste års budsjett. Det vil gå ut over hele kommunen, alle ansatte, pårørende og alle innbyggere og det vil redusere kvaliteten på tjenestene dette vil føre til masse sykemeldinger som vil gå utover enhetene i form av at de MÅ leie inn.

Det er viktig for Fagforbundet og få fram at det er lovpålagte oppgaver dere politikerne sitter og foreslår kutt i.

Nordre Land kommune ønsker flere innbyggere til kommunen, men når tjenestene blir dårligere så blir det ikke så attraktivt å flytte til kommunen.

Å kutte mange årsverk er ikke den beste måten  og styre en kommune på. Det er faktisk de ansatte som er kommunen utad de står på natt og dag for  å yte gode tjenester, men takken de får er at vi må si dere opp for vi skal spare penger dere har faktisk ansvaret dere er arbeidsgiver dere er valgt av folket og da dere vise folket respekt.

Fagforbundet mener dere på snu på dette området for min erfaring gjennom 30 år er at det alltid  er de ansatte på golvet som må lide det er der de første kuttene kommer.

Jeg bare spør hva skulle dere gjort uten ansatte og husk alle lover dere til stadighet bryter og sliter ut de ansatte som er så heldig å ikke bli rammet av oppsigelser.

Det er ikke for sent å snu.

Kommentarer til denne saken