– Når vi i dag tidlig fikk beskjed om at snøvær skapte problemer, ringte jeg til Adam Douglas for å spørre han om han kunne trå til på kort varsel, forteller Matoma - Tom Stræte Lagergren - i en pressemelding.

Ifølge VG var det britiske Rømans som egentlig skulle stå ved siden av Matoma på scenen i Telenor Arena i kveld, men på grunn av snøvær i London rakk han ikke frem i tide.

Låta Matoma og Douglas skal fremføre heter «One In A Million» som også blir navnet på Matomas album som skal lanseres i mars neste år.

Matoma og Douglas ble kjent etter at sistnevnte deltok på høstens Stjernekamp på NRK. Under en av sendingene framførte Douglas Matomas «False Alarm». Som kjent vant Douglas finalen, hvor han blant annet fremførte «False Alarm».

Etter Stjernekamp har de to artistene hengt sammen i studio.

Adam hos Lindmo: – Henger i studio med Matoma 

Den 24. Nobels Fredspriskonsert ledes av den internasjonalt anerkjente skuespilleren, produsenten og aktivisten David Oyelowo.

På programmet står Matoma, Adam Douglas, Becky Hill, SHY Martin, John Legend, Lukas Graham, Zara Larsson, Sigrid og kompaniet Le PeTiT CiRqUe.