Nina Martinsen, også kjent som artisten Ninz, og Oslo-bandet Ash & Thorns inviterer til sensommerkonsert på Samfundet i Gjøvik.

Torsdag 31. august kl. 20.00 deler artistene scene på Bar Bjørnson i det som blir en stemningsfull og velklingende aften. Skal vi tro musikerne selv byr de på låter som både innbyr til sjelegransking og fest. Det blir noe for enhver smak.

Nina er lokal og har lang fartstid i musikkmiljøet i Gjøvik. Hun har gitt ut egne sanger og tolker også andres låter. Nå jobber hun med å produsere mer egen musikk og vi kan vente oss mye spennende fra denne kanten framover. Dette er første gang hun spiller med Ash & Thorns, som kommer fra Oslo.

Ash & Thorns består til daglig av Rasmus Dugstad og Rolf Mørck. De beskrives som en lavmælt duo som spiller americana inspirert av artister som Simon and Garfunkel. For anledningen tar de med seg bandet sitt for første gang. Duoen er utvidet med Sindre Bakkåker på trommer og Arslan Qureshi på bass.

Ash & Thorns er aktuell med singelen «Lilypad Girl» som kom ut 25. august 2023 og konserten blir i så måte en slags slippkonsert.

Både Nina og Ash & Thorns håper folki Gjøvik kjenner sin besøkelsestid og stiller opp på konsert på torsdag. Det er fortsatt noen få plasser igjen.