Nest-Sotra trukket tre poeng

 Nest-Sotra-trener Steffen Landro er ikke fornøyd med tidspunktet for klubbens siste poengtrekk.

Nest-Sotra-trener Steffen Landro er ikke fornøyd med tidspunktet for klubbens siste poengtrekk. Foto:

Av

Nest-Sotras lag i 1. divisjon er trukket tre poeng av økonomiske årsaker, melder Bergens Tidende. Det kan få konsekvenser for kvalifiseringen til eliteserien.

DEL

Sotra-klubben opplyser selv til BT at den er trukket tre poeng. Tidligere i sesongen ble laget i tillegg trukket ett poeng.

Den siste avgjørelsen fra Norges Fotballforbund betyr at Nest-Sotra faller fra 41 til 38 poeng og dermed går ned fra 5.- til 6.-plass på tabellen. Lagene fra 3.- til 6.-plass på tabellen skal spille kvalifisering om eliteseriespill. Raufoss Fotball ligger for øyeblikket på 8.- plass på tabellen med 37 poeng - samme poengsum som Kongvinger på plassen foran.

– Det kan være en avgjørelse av stor betydning, sier sportssjef Arve Haukeland i Nest-Sotra til BT.

Nest-Sotra havnet i fjor sommer i såkalt rød sone økonomisk. Poengtrekkene i år kommer som følge av at klubben ikke har klart å oppnådd målene i handlingsplanen fra NFF. Trener Steffen Landro undrer seg likevel over timingen for det siste poengtrekket.

– Å få poengtrekk etter 26 runder er en parodi. Du sitter med en følelse av at sånt som dette kun skjer i Paradise Hotel, og at det ikke har noe med fotball å gjøre. Men dette må vi leve med. Vi hadde en god posisjon før dette skjedde og er fremdeles med, sier han.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags