«Naturen som lykkepille»

Johanne Refseth og Karl Ivar Refseth

Brøttum kirke, søndag 30. oktober klokken 18.00

Psykolog og friluftselsker Johanne vil sammen med musiker og coach Karl Ivar gi oss et innblikk i naturen og hva den gjør med vårt indre liv. Gjennom røverhistorier fra friluftslivet og vakker musikk vil de snakke om hvorfor livets nedturer blir enklere når de serveres med svartkjele og fiskestang, og hvorfor naturen har en helende effekt på oss. Og når vi eventuelt trenger noe annet enn natur for å finne tilbake til oss selv.

Psykolog Johanne Refseth driver instagram-kontoen @psykolog.med.sovepose med over

50 000 følgere. Hun har nylig utgitt bestselgeren «Psykolog med sovepose» (2022). Hun er i ferd med å fullføre spesialistutdannelsen i samfunns- og allmennpsykologi, og har spesialkompetanse i terapimetoden ISTDP.

Refseth er kjent som en motiverende og inspirerende foredragsholder, som formidler psykologi og uteliv på en engasjerende måte.

Karl Ivar Refseth er utdannet slagverker og vibrafonist ved Norges musikkhøgskole, og er bl.a. fast medlem av Tysklands The Notwist. Han har utgitt to soloalbum: Praying (2015), og Devotion (2022). Refseth beskrives som en vibrafonist i landskapet mellom melodisk skjønnhet, ekspresjonisme og inderlighet. «Det finnes en skjult norsk musikkskatt gjemt i Berlin,» konstaterte den norske musikkjournalisten Tor Hammerø.

Arrangør: Ringsaker kirkeakademi, Ringsaker bibliotek og Brøttum menighet.