(Østlendingen:)  Nesten alle flyene i Norwegians europanettverk vil tilby den oppgraderte WiFi-tjenesten allerede i slutten av februar i år.

Norwegians passasjerer får nå enda mer å glede seg over: Selskapet installerer løpende høyhastighets-WiFi på kortdistansefly av typen Boeing 737-800. Passasjerer på Norwegians flyvninger i Europa vil dermed få muligheten til å strømme musikk, filmer og TV-serier i lufta.

Selskapet tilbyr allerede gratis WiFi på europeiske ruter.

- Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å kunne tilby høyhastighets-WiFi på europeiske ruter. Vi vet hvor viktig det er for våre passasjerer å være på nett og tror dette vil bli godt mottatt. Siden vi lanserte gratis WiFi på våre flyvninger i Europa i 2011, har flere millioner av våre kunder surfet om bord, sier kommersiell direktør Helga Bollmann Leknes i Norwegian.

Tre WiFi-valg

Norwegians passasjerer vil nå få valget mellom tre WiFi-pakker: 

1) SURF er gratis og gjør det mulig å surfe på nett, sende meldinger og e-post 
2) SOCIAL+SURF er høyhastighets-WiFi som gjør det mulig å surfe raskere på nett og gir tilgang til alle sosiale medier. *Prisen på SOCIAL+SURF er €5. 
3) STREAM+SURF er høyhastighets-WiFi som i tillegg til å surfe og oppdatere seg på sosiale medier også gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier. *Prisen på STREAM+SURF er €12.

*Prisene, som er per enhet, er i en prøveperiode satt til €5 og €12