Nå kan du gå på kino igjen – men bare sammen med slekta

FILM PÅ KINO: Har du savnet å se filmer som for eksempel «Fjols til fjells» på kino, kommer Gjøvik kino nå med en gla' nyhet.

FILM PÅ KINO: Har du savnet å se filmer som for eksempel «Fjols til fjells» på kino, kommer Gjøvik kino nå med en gla' nyhet. Foto:

Synes du film er best på kino, går du gode tider i møte. Liker du samtidig bare å se film sammen med familien, har du vunnet i lotto.

DEL

Mange kinoer rundt om i landet har allerede kunnet tilby filmvisninger under parolen «Kino for husstander», og nå følger Gjøvik kino etter.

Med tillatelse fra kommuneoverlegen kan kinoen nå tilby eksklusive filmvisninger på Gjøvik Kino for grupper på opptil fem personer som hører til i samme husholdning. På programmet står filmer som «Fremad», «Frost 2», «Fjols til fjells», «Sonic the Hedgehog», «1917» og «The Invisibe Man». Siden det er kun én husstand per visning, kan den som har drømt om å ha kinosalen for seg selv nå endelig få oppfylt ønsket sitt.

«Vi gleder oss til å forsiktig åpne dørene igjen på Gjøvik Kino. For at dette skal la seg gjennomføre, er det avgjørende at alle gjester orienterer seg om og følger myndighetenes anbefalinger for smittevern ved kinobesøket», skriver Gjøvik kino på sin Facebook-side.

Videre er det å lese at i første omgang vil kinoen legge ut program og billetter for filmvisninger i perioden mandag 27. april til søndag 3. mai. Billettsalget åpner fredag 24. april.

Billetter kjøpes på forhånd på kinoens nettsider.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags