Gå til sidens hovedinnhold

Nå får du tilgang til alle Amedia-avisene med din OA-konto

Artikkelen er over 1 år gammel

Som følge av det enorme informasjonsbehovet som har oppstått som følge av korona-pandemien tar Amedia ekstra samfunnsansvar og gir Oppland Arbeiderblads lesere en unik mulighet.

Fra i dag og ut april får alle abonnenter i Oppland Arbeiderblad muligheten til å lese alt innhold digitalt fra mange av Amedias lokalaviser over hele Norge.

Mange opplendinger har slekt og venner rundt om i det ganske land. Amedia eier 75 lokalaviser og det er stor sannsynlighet for at konsernet har en avis i eller i nærheten av kommunen din slektning bor i. Rundt om kring finnes det en rekke spesielle historier, oppsiktsvekkende hendelser og nyheter som kan være relevant for deg, til tross for geografisk ulikhet.

Her skaffer du deg tilgang!

– Det ene er hva som skjer lokalt der man bor. Men faktum er at begrepet «lokal» i dagens situasjon får en litt annen betydning. Norge knyttes tettere sammen i en slik kritisesituasjon, og nyheter om viruset, og konsekvensene av dette, har en universell relevans. Det ønsker vi å komme i møte, sier konserndirektør Anders Opdahl til Medier24.

Abonnentene vil få informasjon på en egen epost om tilbudet, som heter "+alt".

For å få tilgang må hver og en bruker bekrefte at de ønsker det. Så vil kontoen deres åpne opp alle Amedias aviser. Det koster ikke noe ekstra hvis man allerede er abonnenet.

- Gratistilgangen på tvers eksisterer i første omgang ut april måned. Så vil vi gjøre en løpende vurdering ut fra hvordan situasjonen utvikler seg i samfunnet, og hvorhen vi står i kriseforløpet, sier Opdahl.

Han er tydelig på at dette er Amedias bidrag til å tilgjengeliggjøre nyheter bredt og på tvers i Norge i en helt spesiell tid.

– Og det kommer i tillegg til at våre redaktører og journalister gjør alt de kan for å balansere behovene mellom å distribuere samfunnskritisk informasjon åpen for alle, og samtidig sikre grunnlaget for fri og mangfoldig journalistikk fremover. Her synes jeg det gjøres en formidabel jobb rundt om i Norge, som jeg er svært stolt av.

Lurer du på hvor i Norge Amedia har lokalaviser og nettsteder? Her finner du oversikten.

Kommentarer til denne saken