Nå er det på tide å oppdatere seg med lokalfotballen igjen: OA-tipset er tilbake

Brødrene Sander (t.v.) og Jonas Harefallet jubler etter sistnevntes to scoringer mot Kolbu/KK i cupen. Lørdag møtes lagene igjen til seriekamp, og dens tår selvsagt på årets første kupong i OA-tipset.

Brødrene Sander (t.v.) og Jonas Harefallet jubler etter sistnevntes to scoringer mot Kolbu/KK i cupen. Lørdag møtes lagene igjen til seriekamp, og dens tår selvsagt på årets første kupong i OA-tipset. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Er du litt eller mye interessert i lokal fotball? Liker du å tippe? Da må du bli med i OA-tipset – vår uhøytidelige tippekonkurranse. Nå braker det løs igjen!

DEL

Vi har allerede fått noen forespørsler – og jo da, det blir OA-tipset i år også. Første runde kjøres i gang til helga, og som vanlig blir det åtte tipperunder før og åtte etter sommerferien.

Vi ser ingen grunn til å endre mye på en vellykket oppskrift, men i fjor innførte vi en aldri så liten nyhet; av de 16 tipperundene er det de 15 beste som blir tellende.

Om du har hatt en veldig dårlig omgang, eller om du skulle glemme å levere ei uke, vil det fortsatt være muligheter i sammendraget. Men for at vi skal ha en noenlunde oversikt foran den siste runden blir denne tellende uansett. Det er med andre ord den dårligste av de 15 første rundene som blir fjernet.

Som vanlig kårer vi vinnere for hver runde. Hvis det er fler enn én som har samme poengsum, trekkes vinneren blant disse. Ukepremien er ei #OAfotball T-skjorte.

For sammenlagtvinneren vanker det ikke bare heder og ære; vi kan også friste med et universalgavekort på 3000 kroner for den som har flest rette når vi teller opp til slutt. Premiepotten deles hvis det er flere som havner på samme poengsum.

Her er sesongens første tippekupong:

Raufoss – Kongsvinger (M1)

Ull/Kisa – Raufoss (K2)

FK Gjøvik-Lyn – Kongsvinger 2 (M3)

Orkla – Raufoss 2 (M3)

Stord – Valdres FK (M3)

FK Toten – Kolbu/KK (M4)

Storhamar – Redalen (M4)

Torpa/NLI – Søndre Land (K4)

Vind – Dokka Sport (M5)

FK Vang – Slidre/Røn (M6)

Innleveringsfrist er fredag 3. mai kl. 19.00.

Kupongen kan du levere digitalt her

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags