Gå til sidens hovedinnhold

Nå blir også Heimdahl med i kjede

Artikkelen er over 2 år gammel

Heimdahl & Partnere blir en del av kjeden Re/Max. Med å bli en del av en kjede, håper daglig leder Geir Heimdahl å styrke posisjonen i Gjøvikregionen.

– Med Re/Max i ryggen skal vi styrke vår posisjon i Gjøvik, Land og Toten. Vi får hjelp til å vokse videre og være med å forme morgendagens eiendomsmegling, sier Geir Heimdahl, daglig leder, i Heimdahl & Partnere.

Heimdahl har lang fartstid som eiendomsmegler i Gjøvikregionen, og etter noen år på Hadeland, kom han tilbake til distriktet i fjor.

– Samarbeidet med Re/Max skal styrke oss på flere måter. Når vi nå trer inn i Re/Max-kjeden kan vi heve nivået ved å ta i bruk gode verktøy for salgsoppfølging og coaching. Ny teknologi vil også gi både meglere og kunder en mer effektiv, engasjert og lønnsom salgsprosess. Det friske pustet Re/Max tilfører vår allerede etablerte identitet vil gi oss mulighet til å skille oss ut i lokalområdet, sier Heimdahl i en pressemelding.

Kjeden har et mål om å åpne flere kontorer i mjøsområdet, og planen er å etablere flere kontorer i 2019. Heimdahl opplyser at Re/Max har mer enn 123.000 meglere i over 120 land. De har også kontorer i Ski og Sarpsborg.

Les også

Tre måneder etter oppstart tenker den erfarne nykommeren på nyansettelser

Kommentarer til denne saken