Selger drømmehytte på Mylla

TIL SALGS: Denne hytta på Mylla kan bli din, men det koster. Prisantydningen er på 9,5 millioner kroner. Alle hyttefoto: DNB Eiendom

TIL SALGS: Denne hytta på Mylla kan bli din, men det koster. Prisantydningen er på 9,5 millioner kroner. Alle hyttefoto: DNB Eiendom

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå kan du kjøpe hytta til en tidligere norsk skilegende på Mylla. Prisantydningen er 9,5 millioner kroner.

DEL

(Hadeland) GRAN: – Bente og jeg har kjøpt oss ny hytte, og dermed blir hytta vår på Mylla i Nordmarka dessverre solgt. Om noen vurderer hytte i marka – nærmere flotte skiløyper og fantastisk turterreng kommer du ikke, skrev eiendomsutvikler Geir Skari på den åpne Facebook-profilen sin torsdag morgen.

Han er gift med den tidligere langrennsløperen Bente Skari, som dominerte internasjonal langrenn på slutten av 90- og starten av 2000-tallet.

«Prakthytte»

I annonsen som ligger ute på Finn.no omtales salgsobjektet som en «eksklusiv prakthytte med tre moderne bad og opp til 20 soveplasser».

Megler Trine Skattum Rikoll hos DNB Eiendom mener Mylla er et attraktivt hytte-område.

– Det ligger under en time fra Oslo, og har mye å by på når det kommer til turmuligheter og skiløyper, sier hun.

Prisen i seg selv gjør at dette ikke er en hytte for hvem som helst. Skattum Rikoll tror en potensiell kjøper befinner seg i Oslo- eller Akershus-området, og utelukker ikke at det kan være en attraktiv firmahytte.

Det var selskapet Finor AS, med Bente Skaris far Odd Martinsen ved roret, som oppførte hytta i 2002. Selskapet hadde en omsetning på 127 millioner kroner i 2015. Martinsen var selv en profilert langrennsløper, med flere VM- og OL-medaljer på 1960- og 70-tallet.

Megler Skattum Rikoll forteller at besøkstallene på annonsen har vært gode hittil, selv om den kun har vært ute i noen dager. Visningene er lagt til 8. og 9. oktober, som ikke helt tilfeldig er siste helg i høstferien.

– Men det blir nok private visninger også, tror megleren.

– Er prisantydningen på 9,5 millioner realistisk?

– Ja, det synes jeg. Dette er en flott, arkitekttegnet hytte. Det finnes ingen hytter som er lik denne. Det gjør den helt unik, sier Skattum Rikoll.

Fjær i hatten

Hun synes det er ekstra stas at et lokalt meglerkontor har fått oppdraget.

– Vi setter stor pris på at selgeren har valgt oss framfor et stort Oslo-firma. Vi sitter jo på det samme nettverket, og har i tillegg masse lokalkunnskap som potensielle kjøpere ofte er interessert i, sier hun og legger til at Hadelandskontoret til DNB Eiendom har et godt samarbeid med Helene Solberg på Ullevål-kontoret i forbindelse med salget.

Artikkeltags