Torbjørn Dyrud og Morten Joachim er nominert til Musikkteaterprisen for fjorårets Teater Innlandet-forestilling Jeg er Robin Hood – heller fredløs enn pingle. Samarbeidet mellom kappingen og gjøvikenseren kan vinne klassen Årets Musikal, hvor de er nominert i særdeles godt selskap med store produksjoner som Singing' in the rain  (Folketeatret), Den glade enke (Olso Nye teater) og Tenk om (Det norske teatret). 

– Jeg er Robin Hood – heller fredløs enn pingle, er en sjarmerende ny musikal som tar opp et alvorlig og aktuelt tema på en original, morsom og leken måte. Det er en forestilling som kommuniserer godt, og som klart og presist sjonglerer mellom den virkelige verden og Robins drømmeverden. Teksten har både humor og dybde, og musikken er dramatisk og fargerik. Teater Innlandet skal ha honnør for at de satser på ny norsk dramatikk for barn og unge, skriver juryen i sin begrunnelse.

Torbjørn Dyrud står for musikken til forestillingen, som er regissert av Morten Joachim, etter manus av Morten Joachim og Line Hofoss Holm. Gjøvik-jenta Ane Ulimoen Øverli er en av skuespillerne i forestillingen, som gjorde stor suksess på turné i fjor høst.