Se bildene fra FriFants julekonsert på Samfundet

Artikkelen er over 1 år gammel

For fjerde år på rad holdt FriFant sin tradisjonelle julekonsert på Samfundet. Kvelden var fylt med julemusikk og gjester som slappet av med et glass rødvin.

DEL

Kveldens program var tett da FriFants julekonsert tok over scenen på Samfundet. Gode gamle sanger sammen med nye sanger ble spilt foran langbord med gjester.

Lokalet var fullt og for mange er det juletradisjon å komme for å se på romjulskonserten med FriFant.

STEMNINGSFYLT: Det var helt stille i salen og alle gjesten hadde blikket mot scena da FriFant fremførte sin tradisjonelle romjulsfest.

STEMNINGSFYLT: Det var helt stille i salen og alle gjesten hadde blikket mot scena da FriFant fremførte sin tradisjonelle romjulsfest. Foto:

Romjulsdrøm

Kvelden startet med Roy Strandbakke og Kjell Andre Wiklund med «Romjulsdrøm». Det satte standarden for resten av kvelden.

Det var mange artister på scenen denne kvelden. Marie Gram, Elisabeth Aasheim, Bent Ture Tomtum, Susann S. Sørum, Jan Wehrmann, Bent O. Myhrby, Heidi Amundsen, Vidar Sundbakken og Sveinung Lilleheier sørget for show hele kvelden.

Hematt tæl jul

Det ble allsang med gamle og kjære julesanger. Da Bent Ture spilte Hematt tæl jul ble det allsang i salen. Det er ingen tvil om at låtene valgt for kvelden traff hjertet til mange gjester.

Artikkeltags