Gå til sidens hovedinnhold

Musikk og tankespinn med «En fredag i kvartalet» i Fjellhaven

Med «En fredag i kvartalet» inviterer Fjellhallen til sitt nye underholdningskonsept der både ører og hjerne skal få noe å tygge på.

– Som navnet tilsier inviteres publikum inn i Fjellhaven slik at vi en fredag i kvartalet sammen kan ta en status på aktuelle temaer og det som opptar oss, sier daglig leder i Fjellhallen Arne Evensen.

Han forteller videre at første kveld går av stabelen allerede fredag 2. oktober, og det med en variert og spennende meny med gjester.

– Psykolog og mannen bak den populære podkasten «Hos Peder», Peder Kjøs, bidrar med hovedinnlegget «Blir alt bra?» der fokuset vil være på psykisk helse og ensomhet i lys av koronasituasjonen, og nå i starten på mørketiden. Det vil i forlengelsen av innlegget bli en samtale rundt temaet, forklarer Evensen som har mer på lager:

– Det har gått et år siden det politiske skiftet i Gjøvik, og ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad Erik H. Sønstelie vil utfordre både ordfører Torvild Sveen, varaordfører Anne Bjertnæs og opposisjonsleder Even Solhaug på om vi egentlig har merket skiftet.

– I tillegg til det mer faglige innholdet deltar Marie Gram, som i disse dager er ute med en ny singel, med band på underholdningssiden, sier Arne Evensen som satser på en lun kveld i Fjellhaven med noe for enhver smak.

Kommentarer til denne saken