Gå til sidens hovedinnhold

Musicals i Gjøvik 2021 – Gjøvik Kultursenter 19. juni

Innsendt

Årets Musicals i Gjøvik skulle gått ad stabelen i februar i år, men på grunn av koronaepidemien endte det som noen har påstått er «vinterens vakreste eventyr» å bli en sommerforestilling for aller første gang. Å avlyse var aldri et alternativ, selv om forestillingen måtte endres for å tilfredsstille retningslinjene vi har levd etter de siste månedene.

På scena finner du en rekke av Musikalensemblets erfarne solister, samt et par ubeskrevne blad. De som deltar er Marit Kolloen, Morten Arnesen, Rune Strandbakke, Birgitte Rosenberg, Stine Nymoen, Maja Aspås Teialeret, Jane Wiker, Judith Gunter og Johnny Bergersen. I tillegg deltar Laila Gullberg som korist.

Bandet ledes av Anders Byfuglien, og består av Per Strand, Tom Arne Olsen og Tom Arne Fossheim. Prosjektleder er Rune Strandbakke.

Denne gjengen gleder seg til å framføre musikk fra blant andre musikaler som Mamma Mia, Løvenes Konge, Anastasia, Moulin Rouge, Les Misérables, The phantom of the opera og Frozen. Aldri før har en musicalsforestilling inneholdt så mange kjente og kjære sanger som den gjør i år. Kom og la deg begeistre av flere av distriktets beste sangere!

Kommentarer til denne saken