Tror voldsoffer kjenner gjerningsmannen

Moelv og Mjøsbrua. Arkivbilde.

Moelv og Mjøsbrua. Arkivbilde.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

- Vi tror ikke folk i Moelv behøver å være urolige for at en ukjent gjerningsmann går løs, sier lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad

DEL

Kvinnen som ble alvorlig skadd i en voldssak i Moelv torsdag formiddag, lå resten av dagen på operasjonsbordet. Derfor hadde politiet fortsatt ikke fått avhørt henne sent torsdag kveld.

Væpnet politi i Moelv lette gjennom dagen etter gjerningsmannen etter at kvinnen i slutten av 20-årene ble funnet med omfattende skader. Politiet vet ikke hvem som påførte kvinnen skadene, men avviste altså torsdag kveld at det dreier seg om et tilfelle av blind vold.

Utenlandsk

– Vi har grunn til å tro at det er en relasjon mellom offer og gjerningsmann, men vi har ikke hatt mulighet til å snakke med kvinnen, sa lensmann Terje Krogstad til NTB.

– Politiet håper å få avhørt henne fredag og få brakt mer klarhet i hvem gjerningsmannen kan være, fortsatte han.

Kvinnen er utenlandsk, men bor på Moelv. Hun skal ikke ha familie i området.

Utenfor livsfare

Kvinnen ble påført alvorlige skader flere steder på kroppen, men er utenfor livsfare. Kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet, Torvild Sveen sier hun har skader i ansikt, hender, mage og bryst.

Kvinnen ble funnet av forbipasserende like ved Kilde skole i Moelv. Politiets krimteknikere jobbet torsdag kveld fremdeles på åstedet og med å avhøre vitner.

Artikkeltags