Mjøstreffen samler travle skyttere

SKØTING: De lokale skytterlagene håper på velfylte standplasser når den første Mjøstreffen går av stabelen i helga.

SKØTING: De lokale skytterlagene håper på velfylte standplasser når den første Mjøstreffen går av stabelen i helga. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Omkring 200 skyttere ventes å kjempe om framskutte plasseringer når den første utgaven av Mjøstreffen går av stabelen i helga.

DEL

I en travel periode for DFS-skytterne er det stadig flere skytterlag som søker sammen om forskjellige cuper og karuseller, der det er sammenlagt-premieringer. Mjøstreffet kommer som et samarbeid på tvers av Mjøsa.

På Opplands-sida deltar Snertingdal skytterlag, Gjøvik og Brusveens skytterlag og Vestre Toten skytterlag i nyskapningen med sine tradisjonelle «midtsommer-stevner». På Ringsaker-sida er det Åsheim, Lismarken og Brumunddal skytterlag som har sine stevner.

I Snertingdal skytterlag er leder Per Villy Nygård naturlig nok spent på responsen, men medgir at de ikke kan vente det store innrykket det første året med samarbeidet.

– Det må nok få litt tid til å feste seg, mener han.

For å få tellende sammenlagtresultater må det skytes minst fem av de seks stevnene, så det blir travle dager for dem som skal rekke alle. Blant de påmeldte finner vi både skytterkonger og internasjonale toppskyttere. Så lista ligger ganske sikkert høyt for dem som går til topps.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken