Mikkel Maigaard Jakobsen forlater Raufoss

ELITESERIEN: Mikkel Maigaard Jakobsen er klar for Strømsgodset.

ELITESERIEN: Mikkel Maigaard Jakobsen er klar for Strømsgodset. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Midtbanespilleren er klar for Strømsgodset.

DEL

Raufoss' kanskje beste spiller denne sesongen – Mikkel Maigaard Jakobsen (24) bytter klubb. Raufoss Fotball skriver i en pressemelding at han forlater klubben denne uken.

– Vi fikk en henvendelse fra Strømsgodset om interessen for Mikkel tidlig denne uka og aksepterte at de kunne komme med et tilbud, uttaler Bent Dalby i pressemeldingen.

Mikkel Maigaard kom til Raufoss i januar 2018. Siden da har ikke den danske midtbanespilleren stått over en eneste cup- eller seriekamp for totningene. Det betyr at han har vært på banen i samtlige 41 seriekamper siden ankomst. I tillegg til fire cupkamper, noe som betyr at dansken stopper på 45 tellende kamper for Raufoss.

Han har virkelig blomstret i 2019 og har vært den beste Raufoss-spilleren i årets OBOS-liga. Midtbanespilleren har notert seg for 12 mål i cup og serie i 2019 – noe som er en stor andel av hans totalt 17 tellende scoringer i Raufoss-drakt. Maigaard har nesten 30 scoringer totalt i Raufoss-drakta, hvis man teller med treningskamper. I tillegg har han vært på rundens lag i OBOS-ligaen tre ganger denne sesongen.

– Tilbudet ble mottatt og vi gikk i forhandlinger. Etter en helhetsvurdering valgte Raufoss å takke nei til tilbudet da vi mente at Mikkel var mer verdt for oss som spiller enn den kompensasjonen som ble tilbudt. Imidlertid uttrykte Mikkel selv etter dette et meget sterkt ønske om å få gå til Strømsgodset allerede nå. Med dette tatt i betraktning, gjorde vi en ny vurdering, gikk inn i en ny forhandling og landet på at partene totalt sett var best tjent med en overgang allerede nå i dette overgangsvinduet.

«Raufoss Fotball beklager at Mikkel forlater oss nå. Han har gjennomført en meget sterk sesong og har vært en viktig bidragsyter til at Raufoss er der de er i dag. Han har også utviklet seg mye som spiller det siste året. Raufoss Fotball ønsker Mikkel lykke til videre i Strømsgodset og med steget opp i Eliteserien», skriver Raufoss Fotball videre i pressemeldingen, og understreker at beslutningen ikke er tatt med bakgrunn i økonomi.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags