Meteorologen: – Nok en fin sommerhelg i vente

GODE BADEMULIGHETER: Vi ser ut til å få en fin start på august med behagelige temperaturer og sol. Det er dermed gode bademuligheter denne helga også.

GODE BADEMULIGHETER: Vi ser ut til å få en fin start på august med behagelige temperaturer og sol. Det er dermed gode bademuligheter denne helga også. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sommeren er helt klart ikke over, og her i Vestoppland kan man vente seg noen solrike dager med behagelige temperaturer i helga.

DEL

Tiden flyr – og vi er allerede i august. Selv om det betyr at høsten snart kommer krypende, får vi beholde sommervarmen en stund til.

– Vi har absolutt en fin sommerhelg i vente, i store deler av Sør-Norge, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, Martin Granerød.

Gode temperaturer

Torsdag starter med temperaturer rundt 20 grader, og skyene forsvinner gradvis utover dagen i hele fylket. De kommende dagene ser også lovende ut, ifølge vakthavende meteorolog.

– Det ser ut til å bli en fin helg, og temperaturene kommer til å ligge på rundt 23 grader, sier Granerød.

Det vil være de i dalstrøkene som stikker av med de høyeste temperaturene, og det vil være forholdsvis rolige vindforhold.

Været kan snu

Til tross for en fin helg er det ikke sikkert det fine været vil vare lenge.

– På søndag er det store sjanser for ettermiddagsbyger, sier Granerød.

Selv om det er forholdsvis usikkert, kan det se ut til at været vil skifte den kommende uka.

– Sannsynligheten øker for et mer ustabilt vær, og det vil nok bli perioder med nedbør og skyet vær, sier Martin Granerød.

Artikkeltags