Gå til sidens hovedinnhold

Med ordføreren på laget

Innsendt

Etter markedsundersøkelse og overveldende tilbakemeldinger om at JA – Natteravnene bør fortsatt finnes på Raufoss og JA – mange nok kan tenke seg å bli med på vaktlagene; så kan Natteravnene Raufoss kunngjøre at det blir videreføring av virksomheten også i 2021.

– Vi gleder oss til å kontakte alle som har meldt sin interesse på nyåret, for signering av nye avtaler som blir gjeldende etter nye smitteverns- og pandemivilkår, sier leder Arild Hansen.

Med på laget kan man være hvis man er over 18 år, har plettfri vandel og et ønske om å gjøre en liten innsats for lokalmiljøet.

– Vi finner alle aldersgrupper blant Natteravnene våre, forteller Gjermund Haugestøl.

Han har selv koordinert de syklende ravnene. Dette gjør at ravne-laget får et større nedslagsfelt og en fin måte å drive natteravning på.

Ordfører Stian Olafsen og Vestre Toten kommune er av de som ser med glede på at Natteravnene fortsetter sin virksomhet i lokalsamfunnet også det kommende året, og Stian blir gjerne med på en runde i Raufoss sine gater.

– Vi har også plass til flere, kontakt oss gjerne, sier Arild.

På Facebook finnes vår kontaktinformasjon og sekretæren vår tar seg av å kontakte alle og sette folk på vaktlister. Ofte kan det være vennegrupper eller kolleger som går sammen. Og er man ikke venner fra før, så blir man det i Natteravnene!

Kommentarer til denne saken