Lørdag den 29.10.kl 12:00 åpnes dørene for:

: Sånn sett: av Kjell Bendiksen

og utstillingen

Med hånden på hjertet der fem kunsthåndverkere presenterer seg; Lise Skjåk Bræk viser festantrekk, Victoria Berge viser keramikk, Kari Mølstad viser glass, Helle Tangen viser smykker og Anna Bolstad kommer med løpere i lin.

Utstillingene åpnes av Berit Slåttum og Marit Hosar

Kjell Bendiksen, grafiker bosatt på Lillehammer.

Med sitt symbolrike bildespråk, gjerne med en ironisk brodd, der form og innhold er balansert inviterer Bendiksen publikum til å se, tolke og engasjere.
Lise Skjåk Bræk og Victoria Berge er to veteraner innen kunsthåndverk. Med fantasifulle festantrekk og «malerier» på krukker inviteres vi inn i deres kunstverden.
Kari Mølstad er bosatt på Lillehammer, og var med å starte Hett Glass. Hun er en av landets mest kjente glasskunstnere, og inviteres til prestigeutstillinger i både inn- og utland.
Helle Tangen sine smykker er godt representert i Fjordheims kunsthåndverksbutikk, men på denne utstillingen viser hun unikaarbeider og bredden innen sitt kunstnerskap.
Anna Bolstad har også vist sine arbeider på Fjordheim tidligere, nå viser hun løpere som også kan brukes som veggbilder.

Vel møtt til en fin høstdag på Fjordheim!