Bli med oss på en reise inn i matfatet på Toten

MATFATET: Inger Fremstad kan friste med lekre grønnsaker på Sogstad Gårdsbutikk. Les mer om det i vårt digitale magasin «Toten på bordet». Foto: Asbjørn Risbakken

MATFATET: Inger Fremstad kan friste med lekre grønnsaker på Sogstad Gårdsbutikk. Les mer om det i vårt digitale magasin «Toten på bordet». Foto: Asbjørn Risbakken

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Torsdag lanserer vi i Oppland Arbeiderblad det digitale magasinet Toten på bordet.

– Det er noe helt nytt, vi gleder oss til å gi leserne dette magasinet, sier nyhetsredaktør Tor Erik Pettersen.

Han er, i likhet med de andre som jobber i avisa, veldig opptatt av god mat, og her har Toten mye å vise til.

– Toten bugner over av fantastisk mat, derfor var det naturlig å velge oss dette som tema i vårt første digitale magasin, sier Pettersen.

Stolt av Toten

Magasinet vil ligge på oa.no og er tilgjengelig for alle abonnenter. Magasinet vil vise noe av alt det som dyrkes, lages, foredles og produseres på Toten.

Det jobbes aktivt med å markedsføre Toten som merkevare innen flere felt, og spesielt innen matproduksjonen. Alle som føler en tilknytning til dette matfatet i vår midte har en grunn til å kjenne på stoltheten.

Stort mangfold

Det digitale magasinet er et lite blikk på noe av det mangfoldet som finnes, men dette er på langt nær en fullstendig oversikt.

– I arbeidet med magasinet har det vært vanskeligere å begrense oss, enn å finne interessante og gode saker å skrive om, sier nyhetsredaktøren.

Han håper leserne vil finne magasinet interessant, og at de vil kose seg med å lese, se bilder og flere videoer.

Kanskje magasinet også kan inspirere flere til å mer bevisst velge seg mat fra Toten i sitt daglige inntak.

– Takk for maten – Toten, avslutter nyhetsredaktør Tor Erik Pettersen.

SMAL SAK: Kjøkkensjef Karl Torbjørn Andersen på Smalhans danderer en betesalet, med beter fra Toten. Foto: Per Skjønberg

SMAL SAK: Kjøkkensjef Karl Torbjørn Andersen på Smalhans danderer en betesalet, med beter fra Toten. Foto: Per Skjønberg

Artikkeltags