Tilbakekaller fiskegrateng-Carbonara

Dersom du skulle ha Pasta Carbonara, men isteden åpner pakken og ser at det er fiskegrateng der isteden, bør du kaste den eller be om refusjon. Illustrasjonsfoto: Bjørn Sigurdsøn / NTB scanpix.

Dersom du skulle ha Pasta Carbonara, men isteden åpner pakken og ser at det er fiskegrateng der isteden, bør du kaste den eller be om refusjon. Illustrasjonsfoto: Bjørn Sigurdsøn / NTB scanpix. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

UNIL AS tilbakekaller et parti av produktet Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara ettersom det kan inneholde fiskegrateng og være farlig for fiskeallergikere.

Dersom du har kjøpt en pakke med ferdigmat-produktet med siste forbruksdag 27.03.2017, kan det være du isteden har fått fiskegrateng som inneholder torsk.

Det opplyser UNIL, som er underlagt Norgesgruppen, i en pressemelding torsdag. De tilbakekaller alle enhetene av produktet som har denne holdbarhetsdatoen.

–Tilbakekallingen skyldes en holdbarhetsdato emballert som Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara, men som feilaktig kan inneholde fiskegrateng. Produktet som trekkes, kan inneholde torsk, og kan derfor være helsefarlig for dem med fiskeallergi, heter det.

De ber forbrukere som har kjøpt produktet om å kaste det eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon.

Artikkeltags