Flistene i Det Norske Måltid 2016:Årets sjømat oppdrett: Økologisk laks, Flakstadvåg laks AS, Troms Årets sjømat oppdrett: SALMABRG, Salmon Brands AS, Oslo Årets sjømat oppdrett: Fersk Ishavsrøye, Sigerfjord Fisk AS, Nordland Årets sjømat villfanget: Norway Seafoods Torskeloin, Norway Seafoods AS, Nordland Årets sjømat villfanget: Mørnet Biff av Hval, Myklebust Hvalprodukter AS, Møre og Romsdal Årets sjømat villfanget: Villkveite filet, Domstein Sjømat AS, Rogaland Årets sjømat foredlet: Halvors Boknafisk loin, Halvors Tradisjonsfisk AS, Troms Årets sjømat foredlet: Røkt Ishavsrøye, Sigerfjord Fisk AS, Nordland Årets sjømat foredlet: Porsmarinert Einerrøykt Svanøylaks, Svanøy Røykeri AS, Sogn og Fjordane Årets det grønne – naturelle: Rosettkål, Vang Gård, Oppland Årets det grønne – naturelle: Økologiske poteter fra Sandholt & Eftedal, Svanepotet AS, Vestfold Årets det grønne – naturelle: Skjærgaardsløk, Skjærgaarden gartneri, Vestfold Årets det grønne – foredlet: Grønvik Eplemost, Grønvik Gard, Rogaland Årets det grønne – foredlet: Grønvik Eplemost – Summerred, Grønvik Gard, Rogaland Årets det grønne – foredlet: Lippertdrikke Eple & Bringebærjuice, Frode Lippert, Østfold Årets kjøtt: Lammecarré av Klosterlam, Klostergarden, Rogaland Årets kjøtt: Limousin Mørbrad, Oppdal Smak og Behag / Megarden Limousin, Sør -Trøndelag Årets kjøtt: Gilde Årets ferske sommerlam – Grillribbe naturell, Gilde, Nortura SA, Oslo Årets kjøtt foredlet: Hockey, Ask Gård Foredling, Buskerud Årets kjøtt foredlet: Gravet og lettrøkt flatbiff av reinsdyr, Brurskanken Rein, Nordland Årets kjøtt foredlet: Villsauskank Frøya, Dalpro Gårdsmat, Sør-Trøndelag Årets godbit: Havsnø Flaksalt, North Sea Salt Works AS, Møre og Romsdal Årets godbit: Superknask knekkebrød – med havsalt, Energimat AS, Rogaland Årets godbit: Bringebærsorbet, Reins Kloster AS, Sør -Trøndelag Årets godbit: RørosIs Blåbærsorbet, Galåvolden Gård, Sør -Trøndelag Årets meieriprodukt foredlet: Økologisk Cottage Cheese, Rørosmeieriet, Sør -Trøndelag Årets meieriprodukt foredlet: RørosIs Tjukkmjølksis med solbær, Galåvolden Gård, Sør -Trøndelag Årets meieriprodukt foredlet: Nýr, Grøndalen Gård, Akershus Årets tradisjonsøl: Nøgne Ø Norsk Høst, Nøgne Ø Det Kompromissløse Bryggeri A/S, Aust-Agder Årets tradisjonsøl: Okkelberg, Stjørdals Bryggeriet, Nord-Trøndelag Årets tradisjonsøl: Vestlandskyss – Bringebær Saison, Lysefjorden Mikrobryggeri, Hordaland Årets sider: Kvitanesen – Poesider 2016, Ulvik Frukt & Cideri, Hordaland Årets sider: Balholm Handverkcider med humle, Balholm AS, Sogn og Fjordane Årets sider: Balholm Handverkcider økologisk, Balholm AS, Sogn og Fjordane Årets ost: Råblå, Grindal Ysteri AS, Sør -Trøndelag Årets ost: Myrull, Grindal Ysteri AS, Sør -Trøndelag Årets ost: Lille Aske, Bo Jensen, Rogaland |