Gå til sidens hovedinnhold

Mari Silje Samuelsen møter a-ha-fiolinisten på Resonans-scena

Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdagens Resonans-konsert på Friscena med fiolinisten Mari Silje Samuelsen er også en godbit for dem som samler på popøyeblikk.

Det er superfiolinisten Mari Silje Samuelsen fra Hamar, som er den første norske fiolinisten som har gitt ut plate på legendariske Deutsche Grammophon, som står i fremste rekke denne kvelden. Med seg på scena har hun blant annet Madeline Ossum som i mange år har spilt fast med CC Cowboys og som i fjor var del av strykerseksjonen som fulgte med a-ha på deres akustiske turne. Så får vi se om «Take on me» underveis blander seg inn i selskapet til Bach og Arvo Pärt.

Les også:

Les også

Resonans jubilerer med stjerner, undring og gapskratt

Ved siden av Samuelsen og Ossum, vil publikum også både se og høre Magnhild Skomedal Torvanger (fiolin), Damon Taheri (bratsj), Ingvild Nesdal Sandnes (cello), Nikolai Matthews (kontrabass) og Gunnar Flagstad (piano). Fra platesuksessen «Nordic Noir» vil publikum få servert musikk av komponisten til TV-suksessen «Broen», Uno Helmersson. Den sagnomsuste estlenderen Arvo Pärt er også representert denne kvelden sammen med gode, gamle Johann Sebastian Bach i tillegg til flere andre kapasiteter. Etter konserten vanker det mer live musikk med Silje Mari Samuelsen & co fra Resonans' nye klubbscene.

Kommentarer til denne saken