En kvinne ble etter voldshendelsen fraktet til Lillehammer sykehus med alvorlige skader. Ifølge politiet skal ikke kvinnen være livstruende skadd. Personen som er siktet for å ha skadet kvinnen, en mann som er i relasjon til kvinnen, ble etter pågripelsen selv overtatt av helsevesenet. på grunn av hans psykiske tilstand.

– Han ble fremstilt for lege og deretter ivaretatt av helsevesenet. Han er siktet for drapsforsøk. Volden har blitt utført med en gjenstand, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag formiddag.

Politiet har foreløpig ikke avhørt gjerningsmannen etter hendelsen, som skjedde på en privatadresse på Lillehammer. Der er det i helgen gjennomført undersøkelser. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen og fornærmede ringte selv til politiet.

– Etterforskningen pågår gjennom helgen for å få klarlagt hendelsesbildet. Det vil blant annet bli gjennomført vitneavhør, opplyser politiet.

De pårørende til de involverte er varslet om hva som har skjedd, men politiet ønsker på grunn av at etterforskningen er i en tidlig fase ikke å si mer om detaljene rundt saken.

Politiet skal ha gjort beslag på åstedet for voldshandlingen.