Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 20-årene fra Lillehammer-området omkom i Valdres-ulykken

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann i 20-årene fra Lillehammer-området omkom i ulykken i Valdres tirsdag formiddag, opplyser Sidsel Svarstad i Operasjonssentralen Innlandet.

Svarstad sier videre at kriseteam på Lillehammer er varslet slik at avdødes pårørende kan ivaretas.

– I politiet er det også en pårørendekontakt, sier Svarstad.

Føreren av traileren som kolliderte med avdødes bil har også et tilbud, i tillegg til at arbeidsgiver følger opp vedkommende.

På spørsmål om hvorvidt det var strødd på stedet ulykken skjedde, svarer Svarstad at hun ikke kjenner til om det var det. Svarstad er varsom med å si noe om hendelsesforløpet. Hun opplyser at det kan bli flere avhør av vitner og gjøres flere tekniske undersøkelser.

– Ulykkesanalysegruppen har utført en teknisk gransking, og det er foretatt kriminaltekniske undersøkelser. Det er ikke blitt konkludert. Foreløpig ser det som om det var svært glatt på stedet. Trolig kjørte traileren østover i lav hastighet, og har bremset opp for å unngå en kollisjon, så har traileren fått en sleng og sklidd over i motsatt kjørefelt, sier Svarstad.

Les også

Dødsulykken: Ingen kan si om vegen var strødd

– Det er vanskelig å konkludere rundt hva som har skjedd, understreker Svarstad, som ønsker å ha et helhetlig bilde av hendelsesforløpet før hun sier mer.

Les også

En person omkommet etter frontkollisjon

Oppdatert 09.10.19: Politiet opplyser om at hverken trekkvogn eller henger på vogntoget var over i feil kjørebane før sammenstøtet.

Kommentarer til denne saken