Manglende OA på dager posten ikke leverer

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nå har det gått tre uker med at posten har gått over til å levere post til oss annenhver dag.
Jeg bor på Bybrua , og akkurat på min adresse er det posten som har levert avisa i flere år. Kan jo lure på hvorfor det, da naboer både før, etter og over oss får den levert med ordinært avisbud. Det ville vel tatt cirka 2-5 minutter å svippe opp til oss tre abonnenter som sogner til vår veistubb.
Vi er jo ikke fornøyd med å få to aviser, annenhver dag. Lese onsdagsavisa på torsdag for eksempel. Det rare er at på lørdag får vi avisa levert av bud ?
Nok om det.
Det er jo noen merkelige svar man får når man ringer inn og klager på manglende levering. Den ene gangen mente de at vi skulle ringe posten og klage på dem. Meg bekjent så kjøper jeg avis av OA og ikke posten. De var rett og slett arrogante i svaret til oss. Den andre gangen vi kontaktet dem, fikk vi nogenlunde samme svar. Posten sitt ansvar. Vi spurte om det var flere misfornøyde kunder på grunn av uteblitt avis. Jo det var det. Hva gjorde de da spurte vi . Mange sa opp abonnementet ble vi fortalt. Og det hørtes ut som om det ikke bekymret dem! Merkelig politikk spør du meg. Det er faktisk noen som fortsatt ønsker å holde papirutgaven i hånden og lese den på den måten.
Mulig OA vil ha alle over på digital løsning, men det blir ikke samme «opplevelse» som papirutgaven. Mulig OA tror at på grunn av at de har «monopol» her distriktet så selger avisa seg selv. Tror de bør revurdere den antagelsen. Fortsetter de slik så blir avisa en saga blott. Det er jo arbeidsplasser og. Det bør de tenke på også. Avisa selger ikke seg selv, for både punktlighet og innhold har mye og si. Før man blir abonnent .


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken