Målløst og sjansefattig – men begge lag kunne ha avgjort på overtid

Marius Alm på farten i andnes ulf-feltet, men traff ikke målet denne gang.

Marius Alm på farten i andnes ulf-feltet, men traff ikke målet denne gang. Foto:

Raufoss er fortsatt ubeseiret på hjemmebane og spilte sin femte kamp på rad med 0–0 hjemme mot Sandnes Ulf fredag kveld.

DEL

Raufoss startet som vanlig med høyt press og var ute etter høyt tempo, men kampen roet seg kjapt ned. Det skjedde heller lite de første 15 minuttene – bortsett fra at Sandnes Ulfs toppscorer, Magnus Grødem, måtte byttes ut.

Sakte, men sikkert begynte likevel Raufoss å få grep om kampen. Både Filip Brattbakk og Kristoffer Nessø kom til brukbare innlegg. I tillegg testet Matias Belli Moldskred og Emil Breivik skuddfoten.

Sandnes Ulf kom på sin første farlige visitt da halvtimen var spilt, men det var Raufoss som førte spillet og så mest ut til å ta ledelsen.

En ganske så atypisk OBOS-ligaomgang ebbet ut med at Marius Alm tok Kent Håvard Eriksen hardt innenfor 16-meteren, men dommeren lot være å blåse.

I tverrliggeren

Hjemmelaget startet de siste 45 minuttene med mye slurv og unøyaktighet. Det sørget Sandnes Ulf for å utnytte og fikk to kjempesjanser tidlig. Først var det Chris Sleveland som testet Lauvli fra meget farlig posisjon, deretter traff Eriksen i tverrliggeren, og også på returen ble det skikkelig farlig.

Raufoss fikk etter hvert mer fasong på spillet igjen og begynte å spille seg fram til halvsjanser, men veldig farlig ble det sjelden. Nærmest var Edvard Race på en heading etter hjørnespark.

I perioder var det bare ett lag på banen, men Kent Håvard Eriksen viste seg fram innimellom og var en trussel når han fikk tak i ballen.

To offensive bytter og et etterlengtet comeback av Snorre Strand Nilsen på høyrebacken satte litt mer fart på de gulsvarte, men scoringen lot vente på seg.

Sjanser på overtid

Eriksen var ikke ferdig for kvelden og var nær ved å skru ballen inn fra venstresida. Marius Alm har scoret flere mål på hjørnespark denne sesongen, men da ballen havnet på beinet til hadelendingen havnet ballen langt over mål.

På overtid kom den største sjansen til Raufoss da Lasse Berg Johnsen satte et frispark fra 20 meter i stolpen, og returen headet innbytter Lee Rochester Sørensen like utenfor.

Og jammen rakk Eriksen et forsøk til også; bare en feberredning fra lauvli hindret gjestene i å reise hjem med alle tre poengene. i stedet ble det en svært sjelden 0-0-kamp på Nammo stadion.

Fakta

Raufoss – Sandnes Ulf 0–0

Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen, Kråkerøy

Gult kort: Christian Landu Landu, Mads Berg Sande,Adnan Hadzic, Sandnes Ulf

Tilskuere: 200

Raufoss' lag: Ole Kristian Lauvli – Edvard Race (Snorre Strand Nilsen fra 70. min.), Marius Alm, Solomon Owusu, Ryan Doghman – Emil Breivik (Lee Rochester Sørensen fra 85. min.), Lasse Berg Johnsen, Matias Belli Moldskred – Filip Brattbakk (Oskar Løken fra 70. min.), Ikhsan Fandi (Håkon Leine fra 54. min.), Kristoffer Nessø

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken