Målkongen fortsetter i Gjøvik Hockey

Leonards Rimjans ble Gjøviks toppscorer i 2018 med mål i siste seriekamp. Han endte opp med 23 mål og 48 poeng på 24 kamper.

Leonards Rimjans ble Gjøviks toppscorer i 2018 med mål i siste seriekamp. Han endte opp med 23 mål og 48 poeng på 24 kamper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dagens gladmelding til Gjøviks hockeysupportere: Målkongen Leonards Rimjans har skrevet en ny kontakt med klubben.

DEL

Det bekrefter den daglige lederen i Gjøvik Hockey Hans Svellet. Rimjans ble toppscorer med 24 mål og 27 assist på 25 kamper for klubben i fjorårets sesong.

Den gode spilleren fra Latvia kom til klubben i 2018 fra Moss hockey. Han gjorde 51 målpoeng i sin første sesong for Gjøvik-klubben. Rimjans endte på delt fjerdeplass på poengstatistikken i 1 divisjon sammen med Paulius Gintautas fra Comet Hockey.

To nye

Gjøvik Hockey har også forsterket stallen med en ny svensk back ved navn Emil Karlsson. Han har offensive egenskaper. I tillegg er løperen David Volf fra Tsjekkia klar. Han har gått på NTG på Lillehammer i tre år, og har spilt flere kamper i Gjøvik Hockey gjennom samarbeidsavtalen vi har med dem.

Godbit

Gjøvik hockey har også en skikkelig godbit av en treningskamp å by på for sine supportere.

- Vi har fått treningskamp mot Storhamar 16. august på Gjøvik. Det er snakk om førstelaget, men et ungdomspreget lag da de ønsker å teste noen av unggutta, sier daglig leder Hans Svellet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags