Eldbjørg Hemsing, Ragnhild Hemsing, Guro Kleven Hagen og Marianna Shirinyan inviterer til en fantastisk julekonsert søndag 22. desember kl. 19:00 i Aurdal kirke sammen med sopran Ann-Helen Moen og cellist Dorran Alibaud. Valdres sommersymfoni og Hemsingfestivalen samarbeider om konserten som er blitt en fin juletradisjon, nå tredje år på rad.

De fire festivallederne setter sammen et program med sine egne favoritter, i tillegg til noe som setter publikum i julestemning – rett før julaften! Det er bare å glede seg til dette juleeventyret! Billettsalget til julekonserten er i gang. Se www.ticketco.no for mer informasjon.

Hemsingfestivalen: Søstrene og fiolinistene Ragnhild og Eldbjørg Hemsing er kunstneriske ledere for Hemsingfestivalen, en festival for intime møter med stor musikk som arrangeres hvert år i februar i vakre Aurdal og omegn. Høyt respekterte internasjonale musikere fra hele verden spiller rundt 15 konserter i løpet av fem dager. Neste gang finner denne kammermusikkfestivalen sted fra 19. til 23. februar 2020.

Valdres sommersymfoni: Fiolinisten Guro Kleven Hagen og pianisten Marianna Shirinyan er kunstneriske ledere for Valdres sommersymfoni som byr på rundt 30 konserter og arrangementer på om lag 15 steder i hele Valdres. Verdenskjente musikere
spiller intime og samtidig storslåtte konserter i vakre omgivelser.

Den internasjonale kammermusikkfestivalen arrangeres hvert år i slutten av juni og kan oppleves fra 19.
til 29. juni 2020 neste sommer.