Gå til sidens hovedinnhold

Mads må slå knockout på Natan for å ta seg videre i The Voice

Fredag kveld er det klart for de siste knockout-rundene i «The Voice», noe som betyr vinn eller forsvinn for Mads Sølsnes Gjetmundsen fra Eina.

Det betyr også tøffe valg for mentorene Ina Wroldsen, Yosef Wolde-Mariam, Matoma og Espen Lind, som har satt sammen to og to av sine deltakere til knockout.

Tøffing

Som kjent er det Ina Wroldsen som er Mads Sølsnes Gjetmundsens mentor, og det er to tøffe karer som møtes i ringen nå på fredag. Motstander er nemlig Natan Dagur (21) fra Island og Lillehammer, som i likhet med totningen har vist seg som en tøffing bak mikrofonen.

Les også

Harm & Hegseth digger The Voice-Mads: – Oh my God, du er på en scene i typ Venice!

Ny duell

Låta Mads Sølsnes Gjetmundsen skal i ringen med fredag kveld er «Watermelon Sugar» av Harry Styles, mens Natan Dagur har valgt seg «Stay» av Rihanna.

I en tidligere batalje, møtte totningen Linn Kristin Mæland (25) fra Karmøy i duett-duell, og da måtte vokalisten fra Eina innrømme at han var nervøs siden duetter var noe han hadde gjort svært lite av oppigjennom årene.

Les også

Her gir Mads «The Voice»-dommerne sjokk – får knallros av Stjernetevling-kolleger

Da dreide seg om duett, nå er det kun duell, så får vi se om han har såpass med trøkk i stemmebåndene til å komme seg videre i The Voice og livesendingene som starter neste fredag der mentorene gir fra seg all makt til seerne før finalen går av stabelen fredag 28. mai.

Kommentarer til denne saken