1. Balke-lunsj

Med kunst i verdensklasse i galleriet og ifølge mange gjester tilsvarende kvalitet på maten i kafeen, er Peder Balke-senteret på Kapp et sted Aurora Amalie Heimdal mer enn gjerne besøker når helga etter hvert banker på.

– Ta en lunsj på Balke-senteret! Nyt godt vær, god utsikt og en dose kunst på en fin helgedag. Dessuten er maten over gjennomsnittet god og folka er hyggelige!

2. Ut av bobla

I sommervarmen er det ikke bare dagene som blir late, men man girer ned betraktelig selv også. Kanskje man legger inn et såpass bedagelig krabbegir at det til slutt blir vanskelig å rive seg løs fra sommerdøsen? Artisten fra Raufoss mener i hvert fall det og hun har råd til deg som kanskje har lullet deg litt for lenge i feriebobla:

– Ta deg tid til noen du ikke har hatt tid til på en stund. Vi er så i vår egen «sommerboble» om dagen, derfor vil jeg oppfordre alle til å bruke tid med en venn/familiemedlem de ikke har sett på en stund. (Man kan jo alltids spandere en Sommerslager-billett).

3. Kjøp en is!

Men en god del av oss har fullt program i ferien med fotballcuper, bil- og fergekøer, eller med å irritere seg over naboen som starter motorklipperen akkurat idet man har satt seg godt til rette med dagens OA og en iste. Da er det bare en ting å gjøre, noe som ifølge Aurora Amalie Heimdal aldri slår feil:

– Kjøp en is! IS ER BEST, INGEN PROTEST! Ta deg råd til den dyre isen du har sikla på hele sommeren, det er som regel verdt det!