Gå til sidens hovedinnhold

Lunsj med inntrykk, is og ... is!

Artikkelen er over 2 år gammel

Selv om Aurora Amalie Heimdal i disse dager er i full sving med å øve inn årets Sommerslagere, vet hun å sørge for å ha andre sysler og aller helst en ispinne innen rekkevidde også.

1. Balke-lunsj

Med kunst i verdensklasse i galleriet og ifølge mange gjester tilsvarende kvalitet på maten i kafeen, er Peder Balke-senteret på Kapp et sted Aurora Amalie Heimdal mer enn gjerne besøker når helga etter hvert banker på.

– Ta en lunsj på Balke-senteret! Nyt godt vær, god utsikt og en dose kunst på en fin helgedag. Dessuten er maten over gjennomsnittet god og folka er hyggelige!

2. Ut av bobla

I sommervarmen er det ikke bare dagene som blir late, men man girer ned betraktelig selv også. Kanskje man legger inn et såpass bedagelig krabbegir at det til slutt blir vanskelig å rive seg løs fra sommerdøsen? Artisten fra Raufoss mener i hvert fall det og hun har råd til deg som kanskje har lullet deg litt for lenge i feriebobla:

– Ta deg tid til noen du ikke har hatt tid til på en stund. Vi er så i vår egen «sommerboble» om dagen, derfor vil jeg oppfordre alle til å bruke tid med en venn/familiemedlem de ikke har sett på en stund. (Man kan jo alltids spandere en Sommerslager-billett).

3. Kjøp en is!

Men en god del av oss har fullt program i ferien med fotballcuper, bil- og fergekøer, eller med å irritere seg over naboen som starter motorklipperen akkurat idet man har satt seg godt til rette med dagens OA og en iste. Da er det bare en ting å gjøre, noe som ifølge Aurora Amalie Heimdal aldri slår feil:

– Kjøp en is! IS ER BEST, INGEN PROTEST! Ta deg råd til den dyre isen du har sikla på hele sommeren, det er som regel verdt det!

Kommentarer til denne saken