LSK Kvinner til historisk kvartfinale i Champions League

VIDERE: Med 2-0-seieren i København har LSK Kvinner sikret seg en plass videre i Champions League. Her fra jubelscenene rett etter det RBTV-sendte oppgjøret.

VIDERE: Med 2-0-seieren i København har LSK Kvinner sikret seg en plass videre i Champions League. Her fra jubelscenene rett etter det RBTV-sendte oppgjøret.

Anja Sønstevold og Synne Skinnes Hansen scoret målene da LSK Kvinner slo Brøndby 2-0 på bortebane og for første gang avanserte til kvartfinale i Champions League.

DEL

(Romerikes Blad) Det ble en historisk kveld på Brøndby stadion utenfor København. Etter 1–1 i første kamp i 8.-delsfinalen mot Brøndby, måtte LSK Kvinner score mål i Danmark for å avansere til en historisk kvartfinale i Champions League.

– Dette er helt enormt. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg slutter aldri å bli imponert av denne gjengen. Å gå til kvartfinale er stort. Vi ble kjørt til tider, men til slutt viste vi hvor sterke vi er, sier en glad Hege Riise til rb.no rett etter kampen.

Til pause sto det 0–0. Gjestene fra Romerike skapte ikke all verden, i en omgang hvor hjemmelaget var best.

Men i det 70. spilleminutt kom den forløsende scoringen for LSK Kvinner. En presis corner fra Guro Reiten traff hodet til Anja Sønstevold som headet kanarifuglene i ledelsen.

1-0: Anja Sønstevold sendte LSK Kvinner opp i ledelsen.

1-0: Anja Sønstevold sendte LSK Kvinner opp i ledelsen.

Bare åtte minutter senere satte LSK Kvinner spikeren i Brøndby-kista. Guro Reiten var nok en gang nest sist på ballen før Synne Skinnes Hansen satte inn 2–0. En flott kontring fra LSK Kvinner!

Med 2–0 til LSK Kvinner måtte dermed Brøndby score tre mål på et snaut kvarter for å gå videre i turneringen. Det var aldri hjemmelaget i nærheten av å klare, og dermed kunne LSK Kvinner slippe jubelen løs etter 3–1 sammenlagt mot de danske seriemesterne.

På en kveld som denne er det jammen meg deilig å være norsk i Danmark!

2-0: Synne Skinnes Hansen sikret seieren.

2-0: Synne Skinnes Hansen sikret seieren.

RBs kommentator, Per Morten Sødal, lot seg imponere av LSK Kvinner underveis i kampen.

– Dette er voldsomt imponerende av LSK Kvinner. Dette er i ferd med å bli en fantastisk sesong for Hege Riises jenter, konkluderte han 10 minutter før slutt.

Brøndby, Danmark 20181031.
LSKs Anja Sønstevold blir gratulert etter 0-1 scoringen under kvinnenes Champions League kamp i fotball mellom Brøndby IF og LSK Kvinner på Brøndby Stadion. Onsdag den 31. oktober 2018.
Foto: Anders Kjærbye / Ritzau Scanpix / NTB scanpix

Brøndby, Danmark 20181031. LSKs Anja Sønstevold blir gratulert etter 0-1 scoringen under kvinnenes Champions League kamp i fotball mellom Brøndby IF og LSK Kvinner på Brøndby Stadion. Onsdag den 31. oktober 2018. Foto: Anders Kjærbye / Ritzau Scanpix / NTB scanpix Foto:

RB kommer med mer fra jubelkvelden utover kvelden!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags