Lørdag åpner bedehuset for bygdefest

ÅPNER HOVLAND: Zana Grgic og Dag Tore Tvinnereim i Land Catering kjøpt bedehuset Hovland i fjor. I helgen åpnes det etter en omfattende oppussing.

ÅPNER HOVLAND: Zana Grgic og Dag Tore Tvinnereim i Land Catering kjøpt bedehuset Hovland i fjor. I helgen åpnes det etter en omfattende oppussing. Foto:

Etter en hektisk innspurt i en omfattende oppussing av det gamle bedehuset forventes det fullt hus lørdag.

DEL

Zana Grgic og Dag Tore Tvinnereim driver Land Catering sammen. I fjor sommer flyttet de ut av lokaler i Hov City og inn i det gamle bedehuset Hovland. Tiden fram til åpningen i helgen har blitt brukt på en stor oppussing av lokalene.

– Vi har pusset opp hele huset og bygd en stor terrasse som er 17 meter lang, sier Dag Tore Tvinnerheim.

Lørdag inviteres bygdefolket til fest med bandet Land Rovers. Det er ventet bra med folk i Hov i helga, der bygdefestivalen Tid for tømmer arrangeres fram til søndag.

Lokalene er i utgangspunktet selskapslokaler som drives av firmaet Land Catering, men det skal trolig holdes litt jevnlig med åpne arrangementer også.

– I helgen blir en test, både i forhold til hvor mange som kommer og også litt i forhold til naboer og slikt. Vi har ikke booket noen flere band framover, men jeg tenker at vi kanskje har det cirka en gang i måneden, sier Tvinnerheim.

Det er ennå ikke satt noe tak på hvor mange Hovland kan huse. Det er fire rømningsveier og i tillegg den store terrassen. Tvinnerheim regner med at 200 eller 250 personer skal kunne gå bra.

– Jeg vet at det kommer mange nå i helga. Vi får stase på at det blir litt kaos, sier han og ler litt.

Artikkeltags