Skute menighet, i samarbeid med Himmelsk Lyd, ønsker vel møtt til en helt spesiell konsert med tre erfarne og allsidige musikere og komponister. Deres erfaring er at musikk i større grad når inn til følelser og kropp, enn ordene alene.
Livstoner er fylt med instrumental musikk, og musikk med livsnære tekster – tonesatt, akkompagnert og fremført av dyktige musikere med inderlig innlevelse og formidling. Trioen ønsker på en ærlig, åpen og nærværende måte å formidle deres erfaringer fra egne liv, og håper det kan gi gjenklang i lytternes egne livsreiser.
Publikum inviteres til en konsert som spenner fra blues til salmer- og alt imellom. Det blir spennvidde i sjangere, musikalsk overskudd, lekent samspill, improvisasjon og tilstedeværelse i formidlingen.
Gjennom ord og toner vil de formidle fortellinger og assosiasjoner om livsnære tema og allmennmenneskelige livserfaringer. Det kan være om tilknytning og kjærlighet, om opplevelse av tap og sorg, om lengsel, krenkelser og svik, om å ha verdi og egenverd, om utenforskap og ensomhet, om livsglede og lek, og om tro og tvil. Ja, hele livet.

Informasjon om billettbestilling- og pris.

Ordinær pris, ved kjøp i døren før konsertstart: kroner 250.- pr.stk
Pris ved forhåndskjøp: kroner 200.- pr.stk Ved gruppekjøp på min.6 billetter kroner 175.- pr.stk

For bestilling og forhåndskjøp, ta kontakt på SMS 95816279 eller e-post til [email protected]