Liv Ullman med intimmøte på Gjøvik

TETT PÅ: Med forestillingen  «LIV» kommer publikum tett på Liv Ullmann.

TETT PÅ: Med forestillingen «LIV» kommer publikum tett på Liv Ullmann. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med «LIV» skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over hele landet får møte henne der de selv bor.

DEL

Mandag 7. oktober kan du møte henne på scenen på Gjøvik kino & scene i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov om livet, karrieren og alt hun drømmer om gjøre.

– Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i «Lang dags ferd mot natt» på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80).

– Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

«LIV» blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags