Gå til sidens hovedinnhold

OAs familiedag fylte Fjellhallen

Artikkelen er over 4 år gammel

GJØVIK: Anslagsvis 1000 barn og foresatte besøkte det populære «bursdagsselskapet» også denne gangen.

– Det er bra rekruttering, konstaterte Svein Frislie, som besøkte arrangementet sammen med kona Else May og barnebarnet Emma Berg Frislie (6).

Svein og Else May hadde vært i Oslo og hentet Emma til Gjøvik-besøk i helga, og prioriterte OAs familiedag som syssel lørdag.

– Hun har vært i Fjellhallen før, men ikke på dette arrangementet. Så langt har hun prøvd både klatreveggen og skøyteisen. Enda har vi alle de andre aktivitetene igjen å sjekke ut, sa Else May.

Samarbeid

For det var virkelig mange aktiviteter i hallen denne dagen. Både i Fjellhaven og langs hele galleriet rundt hockeybanen sto folk i røde OA-gensere klare til å ta imot gjester og sette dem i «arbeid», eller rettere sagt lek.

Det er Oppland Arbeiderblads barneklubb Lille-Oppland som står bak denne årlige samlingen. Avviklingen skjer i samarbeid med gode venner i Gjøvik Hockey, Gjøvik Kunstløpklubb, Gjøvik Klatreklubb og ikke minst Gjøvik Olympiske Anlegg.

Noe for enhver

Mange barn hadde med egne skøyter og hjelm, slik Emma hadde. Andre fikk låne utstyr på stedet, og mannskap fra hockeyklubben og kunstløpklubben var til stede på isen for å gi tips og råd til dem som ønsket det.

Klatreklubben var selvsagt også representert for å bistå og sikre dem som våget seg opp i de spennende klatreveggene.

Ellers var det altså en rekke ting å ta seg til som var litt mindre krevende; inkludert den populære tegneveggen, og på tampen av dagen ble moroa avsluttet fra scenen med «Jønneshow».

Nye medlemmer

Det var muligheter for å ta bilde og melde seg inn i Lille-Oppland på stedet, slik at medlemmene får gratulasjon i avisa på fødselsdagen, samt andre medlemsgoder som gratis inngang på Gjøvik-Marken.

Videre var det quiz og mulighet for å vinne premier, og OAs «hjelpeapparat» i hallen tok selvsagt imot nye abonnenter. Som Svein Frislie observerte: Rekrutteringen til lokalavisa er fortsatt god.

 

Bildeserie

OAs familiedag

Kommentarer til denne saken