Tannlegen min hadde satt inn en midlertidig fylling 8. oktober 2012 for han var usikker på tilstanden i tanna. Natt til 12. oktober ble jeg plutselig veldig dårlig. Jeg frøs så fælt at jeg hakket tenner! Etter hvert som jeg frøs mer og mer, så var det så vidt jeg klarte å puste. Da ble jeg skikkelig redd, og tenkte på hva jeg kunne gjøre. Siden jeg skalv så fælt, var det helt ufattelig at jeg klarte å sende melding, med rop om hjelp til healer Hugo.

Det gikk bare noen få minutter, før jeg fikk tilbake varmen i kroppen og kunne puste normalt! Det føltes som et mirakel å få hjelp så fort, og det er ikke første gang jeg har fått hjelp av ham. Siden jeg hadde fått tilbake roen i kroppen, var det helt i orden å få siste timen hos tannlegen min den dagen. Tannlegen konstaterte betennelse i røttene i tanna, så da skjønte jeg hvorfor jeg hadde vært syk!

Jeg tenker på hva som kunne ha skjedd hvis ikke healer Hugo hadde sendt meg fjernbehandling. Da hadde jeg ikke klart å reise til tannlegen i Oslo. Hva som hadde skjedd da får jeg aldri svar på! Så tusen takk healer Hugo for den livsviktige hjelpen du sendte meg. Jeg er deg evig takknemlig!

Naturterapeut

Brit-Marit Aasheim