Barnevernet (uvernet)

Artikkelen er over 5 år gammel

Jeg er så enig med mødre i innlegget i Oppland Arbeiderblad lørdag 7. september.

DEL

Barnevernet er barnefiendtlig i alle høyeste grad. Gå aldri til barnevernet om du må ha hjelp. Spør familie eller banken eller hvem som helst først, går du til barnevernet og ber om hjelp, mister du sannsynlig dine barn.

Det er ingen hjelp å få, de er ikke troverdige. De sier noe, og gjør akkurat det motsatte, eller det de vil. Ber du om økonomisk hjelp i en vanskelig tid, blir det brukt mot deg. De framstiller deg som dårlige foreldre uansett.

Har du fått time/samvær med barna dine, så er det en time. Barna gråter og vil ikke slippe deg, da er du en dårlig foreldre. Du skal gå.

Barn blir hentet på skolen uten varsel. Det blir ingen kontakt med barna, ingen varsel om at de blir sendt i fosterhjem. Da barnevernet sa de skulle informere barna, dro vedkommende på ferie uten å kontakte barna.

Asylbarna fikk 2–3 dager til å si adjø til skole og barnehage. Barnevernet gir ingen tid, ikke til å si adjø, ikke til mor eller far, besteforeldre eller hele nettverket deres.

Hadde det vært vold, incest, stoffmisbruk eller fyll, kunne jeg til dels forstått. Men det er ikke mye barnevennlig, og jeg betviler at det er til barnas beste. Så det er ingen hjelp å få hos barnevernet. De lurer deg og håner deg og dine barn. Og de stjeler det kjæreste du har, Barna. Barnevernet er ikke Norge verdig.

Også en mor

Artikkeltags