Lene Jøranli fra Nordre Land IL og Jakob Alfstadsæther fra Østre Toten Skilag var blant 14 ungdommer som ble tildelt prisen «Skiskyttere med MOT» på Sjusjøen i helga.

Den gjeve prisen ble delt ut i forbindelse med åpningshelga i skiskyting på Sjusjøen i helga. Prisen ble delt ut til 14 ungdommer i alderen 15-16 år, som har blitt nominert av sin klubb/krets fordi de er gode rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet.

– Det er stort å få dele ut en pris som handler om hvem ungdommene er som mennesker og ikke en idrettsprestasjon, sa leder for MOTs kjerneaktivitet, Regine Oen Hatten, fra scenen.

Det som går igjen i nominasjonstekstene er at ungdommene er gode på å inkludere andre, lage god stemning, stille opp, være positive bidragsytere – og selv om de ikke alltid har de beste resultatene, så gir de ikke opp.

Som premie en del av premien fikk de også ei drømmehelg med noen av verdens beste skiskyttere, der de også fikk utdelt landslagstøy, hadde ei treningsøkt med landslagstrenerne, middag med landslaget, VIP-billetter til hele arrangementet samt mange lærerike foredrag.