Hva vil du leke?

Kom med tips: - Vi vil gjerne ha konkrete ideer om hva vi kan satse på av lekeapparater og aktiviteter, sier Roger Johansen i Lekeland 1.

Kom med tips: - Vi vil gjerne ha konkrete ideer om hva vi kan satse på av lekeapparater og aktiviteter, sier Roger Johansen i Lekeland 1. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lekeland 1 i Hunndalen skal pusse opp og vil gjerne ha publikums ønsker og tips om hva de kan satse på av leketilbud.

DEL

– Etter tolv års drift skal vi pusse opp og fornye oss med lekeapparater og tilbud. Vi kommer til å bruke 2-2,5 millioner kroner på prosjektet og ønsker derfor gjerne å motta konkreter ideer og tips om fornyelser, ting og lekeideer vi kan satse på. Ta derfor gjerne kontakt med oss, enten gjennom Facebook sida vår eller send en mail, sier Roger Johansen i Lekeland 1.

Ingen gullgruve

– Det er ikke til å legge skjul på at det har vært noen krevende år for Lekeland 1. Da det ble startet opp i 2005 het det « Gøy på landet». Dette gikk ganske bra i starten men da det mistet nyhetens interesse, og Bowling 1 tok over i 2007 og kalte det Lekeland 1, ble det magre år og røde tall. Vi har slitt med å få opp volumet, selv om vi har i snitt 30 tusen besøkende i året. Løftet kom først etter at vi startet opp Pizzabakeren her for to år siden. Siden da har vi gått med overskudd, noe som gjør det mulig for oss å satse videre, sier Johansen.

Ny satsing

Lekeland 1 har et 1200 kvadratmeter stort lokale som i dag har en langsiktig leieavtale med Tema eiendom. Lokalet skal igjennom en generell oppussing med maling og nye teppefliser. Det skal også inn nytt kjøkken. Ut over det skal en del av lekeapparatene skiftes ut og polstringer skal skiftes. Det er også et sitte område for voksne som skal utvides og toaletter skal pusses opp.

Kun en brukket tann

– I dag har vi hoppeslott, småbarnsavdeling, ballbasseng, fotball-biljard, sykkelbane, lekekonstruksjoner med sklier og en egen sport-zone hvor det er mulig å drive med fotball, håndball og basket. Vi har også to store trampoliner som er meget populære. På alle disse årene har vi nesten ikke hatt skader. Kun en brukket tann og en del skrubbsår. For fire år siden startet vi opp med golfsimulator, noe som stort sett er et tilbud til voksne. Dette har vært populært i vinterhalvåret og vi har planer om å starte opp en bedriftsserie med det, sier Johansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken