Gå til sidens hovedinnhold

Landheim Gruppen på Skreia landet gigantavtale med Boligpartner AS

Artikkelen er over 2 år gammel

Landheim Gruppen skrev tidligere i uken på Facebook at de har inngått rammeavtale med Boligpartner AS, og avtalen betyr økt omsetning på 30 - 40 millioner kroner i året de neste fire årene.

For abonnenter

På skreia ligger Landheim Gruppen og jobber hardt for å nå sin lite beskjedne målsetning, og fredag var det en gledens dag for både ansatte og ledelsen på i Landheim. De inngikk en avtale verdt flerfoldige titalls millioner, og må nå investere i både folk og utstyr.

Landheim Gruppen består av Takstolfabrikken AS, Kværnum Byggkomponenter AS og Landheim Element AS.

Skal levere Precut-sett til Boligpartner.

«Landheim Gruppen har i dag signert rammeavtale med Boligpartner AS hvor vi blir eneste leverandør på precut byggesett for Boligpartner, Skalahus og Archi sine prosjekter i Norge.
Dette er hittil den største avtalen vi på Landheim har signert og dette vil være med å sikre videre drift og lokal satsing her på Skreia. Vi gleder oss til et spennende samarbeid.»

Dette skriver Landheim Gruppen på Facebook fredag formiddag. Men hva er egentlig precut byggesett?

– Precut byggesett er kort fortalt reisverket i huset, forteller daglig leder i Landheim Gruppen - Espen N. Pettersen.

– Vi mottar ferdig prosjekterte arkitekttegninger fra Boligpartner og lager et byggesett av hele reisverket som sendes ut over hele Norge. Det er snakk om ca 1000 enheter i året som skal lages her på skreia. Avtalen har en fire-års horisont nå, og hvis vi gjør jobben vår godt er det muligheter for at vi fortsetter samarbeidet etter de fire årene, fortsetter han.

Omsetningsmål på 150 millioner i løpet av 2022

– Hva betyr egentlig dette for Landheim Gruppen?

– Dette alene er jo en årlig omsetningsvekst på 30-40 millioner kroner, så det betyr mye i forhold til å sikre arbeidsplasser og aktivitet på Landheim. Vi må både ansette flere og investere i mer utstyr, og det er allerede kjøpt inn mye utstyr som skal tas i bruk første halvår. I første omgang ser vi etter to til tre årsverk til, men det kan bli utlyst flere på sikt. Dette vil også hjelpe oss betraktelig med målsetningen vår som har vært og er 150 millioner i omsetning i løpet av 2022, forteller Pettersen.

Les også

Kina-rullatorer under miljøkritisk blikk: Nå tror Topro de kan vinne anbud mot utenlandsk industri

Kommentarer til denne saken