Lager fotballskole med «någå attåt»

Fredrik Greve Monsen og Raufoss Fotball lager aktivitetscamp i en tid fotballskolene de fleste steder er avlyst.

Fredrik Greve Monsen og Raufoss Fotball lager aktivitetscamp i en tid fotballskolene de fleste steder er avlyst. Foto:

Mens de aller fleste fotballskoler er avlyst i sommer, har Raufoss Fotball utviklet et konsept de har kalt Impossible Activity Camp.

DEL

– Det blir ingen tradisjonell fotballskole på Raufoss i år, men vi er stolte over å kunne presentere et godt og trygt alternativ for barn mellom 8 og 11 år. Impossible Activity Camp er et konsept vi har laget sammen med en av våre gode sponsorer, og campen går av stabelen mellom 22.–25. juni, sier Fredrik Greve Monsen. Sammen med Jørn Ola Formo er han initiativtaker til den alternative fotballskillen.

Flere aktiviteter

Greve Monsen tror vi er av de første i Norge som presenterer et slikt tiltak, og er sikker på at dette skal bli morsomt og veldig fint å være med på.

– Her blir det et godt innslag av fotballaktiviteter, men også turer ut i naturen og «Mesternes mester» der barna får bryne seg på ulike utfordringer. Dette er en aktivitetscamp som har i hensyntatt alle gjeldende smittevernregler og er godkjent av kommunelegen, sier han.

Greve Monsen forteller at det blir maks 120 deltakere

– Det settes et tak på 30 deltakere per årskull. Dette kan endres ved at enkelte årskull ikke fylles opp. Jenter og gutter vil være på samme årskull, men kan differensieres i smågrupper. Det vil være fire ulike temaer. Fotball 1, fotball 2, tur i skog og mark og «Mesternes mester». De fire ulike gruppene har en dag hver med gitt aktivitet. All aktivitet skjer med minimum en meters avstand. Det vil til enhver tid være en voksen per seks deltakere. Det vil være egne ansvarlige personer for toalettbesøk og etterfylling av vannflasker. Dette vil gjøres i kontrollerte og trygge former. Det vil skje felles hånddesinfisering før oppstart av økt, før lunsj, oppstart økt to og etter endt dag. Hver deltaker får T-skjorte, men må ha med egen ball de dagene det er fotball på programmet. Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernregler gitt av FHI/NFF, sier Greve Monsen.

– Godt tilbud

Han tror dette vil være et godt tilbud til barna i uka etter skoleslutt.

– Vi har sett at fotballskolene har vært svært populære på sommeren. I vår har barn også vært mer ispolert fra venner og sosiale aktiviteter enn noen gang før. Derfor tror jeg at dette kan være et fint tilbud for barn i disse aldersgruppene. Vi har også flinke voksne som skal være med på denne campen, så jeg tror dette blir et veldig godt tilbud for alle som vil være med, sier Fredrik Greve Monsen.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags